مهدی پاشازاده پیشکسوت پر آوازه تیم استقلال با سابقه حضور در جام جهانی ۹۸ و تیم منتخب جهان تاکید کرد برای مراسم ۸۰ سالگی باشگاه استقلال دعوت شده اما علاقه ای به حضور در این مراسم نداشته و برای همین نرفته است.

استقلال

پاشازاده در گفت وگو با همشهری آنلاین با اشاره به برگزاری مراسم ۸۰ سالگی باشگاه استقلال و دلیل عدم حضورش در این مراسم تاکید کرد: از من برای این مراسم دعوت شده بود اما نرفتم. نه وقتش را داشتم و نه تمایلی به حضور در این مراسم! تیم ما تمرین و بازی داشت. چرا باید در چنین مراسم هایی باشم؟ پزش را آنها بدهند؟ وقتی هیچ جا کاری برای ما نیست چرا باید می رفتم؟ وقتی حداقل به اذعان همه خیلی زودتر در این باشگاه باید یک کاری و نیمکتی به من می رسید و نرسیده است چرا باید شرکت می‌کردم!

او افزود: من در لیگ دو رکوردار هستم ۶ تیم را بالا آورده ام این همه جوان مانند محمد محبی، محمد سلیمانی معرفی کرده ام که در لیگ برتر بازی می کنند مدیران استقلال حتی برای تشکیل تیم ب شان در دسته دوم هم به من زنگ نمی‌زنند! اینکه در لیگ دو تیم تشکیل می دهید آیا پشتوانه دارید؟ حالا یکسری هم به عنوان کادرفنی انتخاب کردند که هیچ سابقه‌ای نداشتند البته کسی مثل دین محمدی رزومه دارد و پایه کار مربیگری کرده اما بقیه کجا کار کردند؟ اما یک تماس با من نگرفتند. در حالی که در لیگ دو هر باشگاهی می‌خواهد مربی خود را جا به جا کند به من زنگ می زند و شرایط را می پرسند.

وی درباره افت استقلال در چند بازی اخیر خود اظهار داشت: به خاطر اینکه آن چند جوان که کار را در آوردند به دلیل مصدومیت نیستند و آش همان آش و کاسه همان کاسه شده است. در کنارش هم مدیریت خریدهایب کرده است که به به و چه چه هایی برایشان راه انداخته اما فقط یک و نصفی درست از آب در آمده است. تازه شنیدم اندونگ هم فسخ کرده است! شاهکار است واقعا! یک کتاب می شود در مورد این اتفاقات این چند سال نوشت.

چطور می شود با بازیکنی قرارداد نوشت اما بازیکن نیامده برود. (اشاره به بازیکن بوسنیایی). یا برای یک مربی قرارداد ارسال می کنند و بعد پشیمان می‌شوند و حالا باید خسارت میلیون دلاری بدهند. یک بازیکن هم همش در مسافرت است و ما پول مسافرتش را هم می دهیم اما یک ۹۰ دقیقه برای استقلال بازی نکرده است! یکی هم گرفتیم (جنپو) که اصلا نمی‌دانیم اصلا سالم است یا نه؟ چون بازیکن آسیب دیده اینطوری بازی می‌کند. استقلال روی بازی دو تا جوان مثل احمدی نتیجه می‌گرفت که الان آن‌ها را نداریم. خارجی ها ۵۰ درصد او هم نمی‌شوند. زیاد هم پول گرفتند. متاسفانه فقط پول های کلان رد و بدل می شود. جوابگو هم نیستند در حالی که باید پاسخ هواداران را بدهند.

این پیشکسوت استقلال اضافه کرد: مدیریت باید حواسش بود که استقلال دارد در سه جام بازی می کند در این بین چرا اندونگ به راحتی فسخ می‌کند؟ چی کار می کنید؟ خواب بودید؟ واقعا چی کار می کردید؟ جواب هواداران را بدهید. الان که پول هست مدیریت کنید. وقتی بازیکنی را از آن ور کره زمین می‌آورید و باید در تیم ملی‌اش بازی کند جذب او نمی‌صرفد. الان در تهران یک مسافت کوتاه هم می خواهید بروید ۲ ساعت در ترافیک هستید. محاسبه می‌کنید با اسنپ بروم به صرفه تر است بعد شما برای جذب بازیکن هیچ محاسبه‌ای نمی کنید؟ یا نمی‌خواهید بدانید؟ اصلا شبهه‌برانگیز است این تصمیمات! حداقل علنی کنید هواداران حرص نخورند. بگویید شرایط اینطوری است تا مردم حرص نخورند.

او درباره اینکه برخی پیشکسوتان اعتقاد دارند ساپینتو فلسفه‌ای برای بازی های استقلال ندارد گفت: خواش می‌کنم این حرف من را تیتر کنید. اصلا به مربی خوب و بد کاری ندارم. ما دو دسته مربی داریم یک دسته هستند که فلسفه دارند حتی با دست خالی و یک سری بازیکنان جوان می‌آیند کار خود را انجام می دهند در لیگ خودمان هم داریم و در کل دنیا هم هستند. اما یکسری مربی در زمان و مکان نتیجه می‌گیرند. در استقلال هم بازیکنانی مصدوم شدند تا فرصت به بازیکنان جوان و خوب مانند احمدی، رزاقی‌نیا و حتی صالح حردانی برسد و تیم نتیجه بگیرد. این را می گویند مربیگری بر حسب زمان و مکان. درست است که هر مربی باید ابزار داشته باشد ولی به یکباره نباید کیفیت شما از ۱۰۰ به ۴۰ برسد. الان در آسیا هم حذف می‌شوند و می آیبند و تمام!

پاشازاده در خصوص بسته بودن پنجره نقل و انتقلاتی استقلال و ناراحتی ساپینتو از این موضوع اظهار داشت: چرا باید پنجره بسته باشد؟ به خاطر اینکه اشتباه کار می‌کنند و مدیریت بلد نیستند. متاسفانه جوابگو هم نیستند! این بد است! تا تیم دو برد می‌آورد مصاحبه و توییت و... دارند. در حالی که شما وقتی سی تا تاس بیندازی یک دفعه هم جفت شش می‌آوری دیگر...

پاشازاده که خود آذری زبان است و سال ها با کریم باقری هم بازی بوده در خصوص فحاشی هواداران تراکتور به او گفت: ما از رده تیم ملی جوانان با هم بودیم. خیلی زشت بود. متاسفانه داریم به قهقرا می رویم. در فوتبال هم فقط پول است و وگرنه هیچ رونقی ندارد! البته همه جای دنیا چنین اتفاقاتی می افتد ولی باید دلیلی داشته باشد. تا آنجایی که من در فوتبال بودم کریم باقری تا کنون نه به کسی توهینی کرده است نه بدی! من خودم همیشه وقتی هواداران پرسپولیس را می‌بینم نسبت به بنده محبت دارند و می گویند به من ارادت دارند. می دانم هواداران استقلال هم به کریم باقری احترام می گذارند حالا چه چیزهای پشت پرده بوده که به کریم باقری اینگونه توهین و فحاشی می کنند فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی باید ورود کند تا دیگر چنین بی‌حرمتی دیده نشود.

او افزود: آخر یکی باید یک کاری کرده باشد که مورد هجمه هواداران قرار بگیرد. به طور نمونه فیگو از بارسلونا به رئال مادرید آمد هواداران بارسا علیه‌اش موضع گرفتند و حتی سر خوک به سمتش پرتاپ کردند بعد هم فرهنگ آنها با ما فرق دارند شما نمی توانید به مادر و پدر کریم باقری که فوت کرده است فحش بدهی. خیلی بده است. در فرهنگ ما نیست. بعد هم چرا کریم باقری؟ یکی بگوید چرا کریم باقری؟ اگر تماشاگران پرسپولیس کاری کرده بود می شد طور دیگری جواب داد چرا علیه سرمایه‌هایی که داریم موضع بد می گیریم. به نوعی گل به خودی می زنیم. البته بازهم تاکید می کنم یک قضیه‌ یک پشت پرده‌ای دارد. حالا نمی‌خواهم بپردازم. حال آدم بد می شود. فقط می توانم بگویم متاسفم.

کد خبر 1004711

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • حسن IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
    0 0
    پاشازاده بازیکن بزرگس بود . مربی خوبی هم هست تو بوندس لیگا بازی کرده حداقل تو کادر فنی جذبش می کردن