معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان جلسه امروز-یکشنبه- شورای شهر به انتقادهای اعضای شورا پاسخ داد و با اشاره به سفر یک روزه به قطر برای استفاده از اتوبوس‌های مازاد پس از برگزاری جام جهانی، گفت: قرار بر این شد بررسی‌ها را انجام دهند و نتایج را اعلام کنند.

اتوبوس

به گزارش همشهری آنلاین، مجتبی شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران پس از استماع نظرات  اعضای شورا در خصوص وضعیت حمل و نقل عمومی گفت: برنامه‌های سال جاری تنظیم شده و نیازمندیم که در جلسه‌ای فقط برنامه‌های سال ۱۴۰۱ را ارائه دهیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه این موضوع به تنهایی از عهده شهرداری بر نمی‌آید، گفت: طرح‌ها را متناسب با حمایت دولت، منابع شهرداری و همکاری بخش خصوصی پیش می‌بریم؛ در گذشته حمایت دولت بیشتر بود اما در حال حاضر چنین نیست و با چنگ و دندان این اتوبوس‌ها را تأمین می‌کنیم.

او افزود: اتوبوس برقی با قیمت حداقل ۱۰ میلیارد تومان برای هر دستگاه از شهریور ماه در پایتخت تأمین می‌شود. حداکثر تعداد اتوبوس‌های فعال در سال ۸۶ بیش از چهار هزار دستگاه بوده و هیچگاه 6 هزار و هشت هزار دستگاهی که مطرح شد، وجود نداشت، اگر بتوانیم برنامه ها را محقق کنیم، میزان تأمین اتوبوس‌ها بی نظیر است.

براساس گفته شفیعی« به محض اینکه بتوانیم قراردادها و مجوزها را نهایی کنیم و حواله را بگیریم، دو سال آینده اولین واگن‌ها وارد خطوط می‌شود. چون واگن‌ها سفارشی وارد می‌شود زودتر از این نمی‌توان آنها را در اختیار داشت. دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تأمین نقدینگی در مترو انجام شده است. با تأمین قطعات، کار اورهال را آغاز خواهیم کرد و در طول ۱۸ ماه اورهال ۷۰۰ واگن مترو را انجام خواهیم داد.»

شفیعی با بیان اینکه فهم صدور مجوز برای استاندارد آسانسورها وجود نداشته و تعدادی از آسانسورهای ما در ایستگاه‌ها ایجاد و به دلیل موضوع استاندارد تعطیل است، گفت: مذاکراتی با سازمان استاندارد انجام شده و به زودی استانداردهای جدید برای ایستگاه‌های مترو تدوین و اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: انتقاد تشکری از وضعیت حمل و نقل | قطعات مترو به دلیل بدهی در انبار سازنده ماند

او با تأکید بر اینکه مشکلات به ما ارث رسیده و وظیفه داریم که پیگیری انجام دهند، یادآور شد: تمام قول‌هایی که ما داده‌ایم واقعی بود و واهی نیست. درخواست ما این است که اعضای شورای اسلامی شهر از ارتباطات خود استفاده کرده و به ما در تحقق وعده‌ها کمک کنند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه بیش از ۶۵ درصد نوع خاصی از دوربین های شهری در آغاز فعالیت ما معیوب بود، گفت: اقدامات لازم برای تأمین تجهیزات در این زمینه آغاز شده تا بتوانیم هوشمندسازی را با جدیت بیشتری ادامه دهیم.ترمینال شرق یکی از اولویت هایی است که به محض تأمین منابع مالی، بیش از ۶۰ میلیارد تومان در مرحله اولیه اختصاص خواهد یافت تا اواخر پاییز، مجموعه به بهره برداری برسد.

شفیعی با بیان اینکه در سالهای قبل پارکینگ به اندازه کافی ایجاد نشده بود، گفت: برنامه ریزی ما این بود که ۱۲۰ هزار واحد پارک حاشیه‌ای ایجاد شود که ۳۰ هزار واحد تأمین شده و مناقصات در مناطق مختلف در حال انجام است که مابقی این واحدها نیز تأمین شود. پارکینگ های طبقاتی نیز در ۱۶ نقطه مشخص شده که اقدامات اجرایی آن نیز یک به یک در حال انجام است و در خصوص پارکینگ های مکانیزه نیز نواقص در حال رفع و مباحث در این زمینه در حال پیگیری است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تأکید کرد: در تلاش هستیم پروانه بهره برداری اسنپ را از وزارت صمت به شهرداری انتقال دهیم تا مشکل کرایه که به معضلی در کشور تبدیل شده، برطرف شود.

شفیعی با اشاره به سفر یک روزه به قطر برای استفاده از اتوبوس‌های مازاد پس از برگزاری جام جهانی، خاطرنشان کرد: قرار بر این شد بررسی‌ها را انجام دهند و نتایج را اعلام کنند. ۲۰۰ دستگاه اتوبوس اروپایی با نوسازی‌هایی که انجام خواهد شد، تا یک ماه آینده وارد مدار می شود تا مردم با مشکلات کمتری در حوزه حمل و نقل عمومی مواجه باشند.

منبع:خبرگزارش شهر

کد خبر 684467

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha