سه‌شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۰
۰ نفر

سالاد کاهو همراه با سایر سبزی‌ها و صیفی‌ها پای ثابت اغلب سفره‌هاست.

همچنین در تهیه انواع ساندویچ هم از برگ‌های تازه کاهو استفاده می‌شود. برخی هم کاهو را ته قابلمه می‌اندازند تا از آن ته‌دیگ خوشمزه به‌دست آورند.

هرچند اغلب مردم می‌دانند کاهو به عنوان یک سبزی خواص زیادی دارد اما شاید از همه خواص آن آگاهی نداشته باشند. در واقع این سبزی دارای موادی غنی است.

از جمله مواد تشکیل دهنده کاهو می‌توان به آب، انرژی، پروتئین ،مواد نشاسته‌ای، فسفر،آهن، چربی،کلسیم، سدیم، پتاسیم، ویتامین A، B، ‍C و مس اشاره کرد.

کارشناسان از کاهو به عنوان یک سبزی مفید در خونسازی و تصفیه خون نام می‌برند.
همچنین کاهو ضد تورم،  خواب آور، آرامش بخش و مفید برای ضعف اعصاب است.

از سوی دیگر کاهو مانند بسیاری دیگر از سبزی‌ها منبع غنی فیبر است و به همین دلیل عملکرد روده را تسهیل می‌کند.

کد خبر 67505

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز