یکی از جذاب‌ترین لحظاتی که شکلات می‌تواند بیشتر از همیشه باب طبع و دل‌چسب باشد در زمان صبحانه است. فرایند تهیه شکلات صبحانه کار چندان دشواری نیست و می‌توانید آن را به بهترین شکل در منزل تهیه کنید.

breakfast chocolate - شکلات صبحانه

به گزارش همشهری آنلاین، فرض کنید روز بدی را پشت سر گذاشته‌اید. حتی در بدترین حالت هم چیزهایی وجود دارند که بتوانند حالتان را خوب کنند. یکی از این موارد شکلات است. شکلات در بدترین شرایط هم دوای درد است. جالب است بدانید طبق آمار به‌ طور سالانه در سراسر جهان حداقل ۷٫۲ میلیون تن شکلات مصرف می‌شود. اگر این را در نظر داشته باشید که شکلات در شیرینی و بیسکوییت، بستنی و بسیاری از مواد غذایی دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد جایی برای تعجب نمی‌ماند. از طرف دیگر اگر دقت کنید متوجه می‌شوید که تاکنون دسرهای محبوب بسیاری مثل پنکیک شکلاتی، نون‌خامه‌ای کاکائویی و پای شکلات تلخ لحظات خوبی را برایمان رقم زده‌اند. اما یکی از جذاب‌ترین لحظاتی که شکلات می‌تواند بیشتر از همیشه باب طبع و دل‌چسب باشد در زمان صبحانه است. حتی کسانی که نمی‌توانند وعده غذایی کاملی در صبحانه مصرف کنند و در صبحانه اشتها ندارند با دیدن شکلات صبحانه دست‌وپایشان را گم می‌کنند.

جالب است بدانید که فرآیند تهیه آن کار چندان دشواری نیست و می‌توانید آن را به بهترین شکل در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه خانگی

پودر کاکائو یک لیوان

شکر یک لیوان

شیر کم چرب یک لیتر

کره پاستوریزه ۵۰ گرم

طرز تهیه شکلات صبحانه به ساده‌ترین روش | با این ترفند شکلات صبحانه‌تان گلوله‌ای نمی‌شود

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی

مرحله اول

در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرایند پخت گلوله می‌شوند.

مرحله دوم

شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط‌ کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم بزنید تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد.

مرحله سوم

شعله را کم کنید، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط کنید تا شکلات کاملا غلیظ شود. (این فرایند ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد.)

مرحله چهارم

سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجددا ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌ کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود.

طرز تهیه شکلات صبحانه به ساده‌ترین روش | با این ترفند شکلات صبحانه‌تان گلوله‌ای نمی‌شود

نکات طرز تهیه شکلات صبحانه

۱- هرچه از پودر کاکائو بیشتری استفاده کنید شکلات شما دارک‌تر و تلخ‌تر می‌شود. اگر می‌خواهید شکلات شیرین‌تر باشد باید پودر کاکائو را کمتر استفاده کنید.

۲- شکلات در حین پخت به‌هیچ‌وجه نباید ته بگیرد و باید به‌سرعت هم بخورد. در صورتی‌ که ته گرفت باید ظرف را تغییر دهید.

۳- زمانی که شکلات شروع به غلیظ شدن کرد بهتر است شعله بسیار کم باشد تا شکلات شکرک نزند.

۴- شکلات صبحانه را بعد از آماده شدن تا یک ماه می‌توانید در یخچال نگهداری کنید. بهتر است قبل از استفاده هم کمی بیرون از یخچال بگذارید تا غلظت آن به حالت عادی برگردد.

۵- شکلات صبحانه را حتما در ظرف دربسته نگهداری کنید.

۶- شکلات صبحانه را می‌توانید همراه با انواع پنکیک مثل پنکیک صبحانه سوئدی استفاده کنید یا به عنوان فیلینگ انواع کیک لایه‌ای مثل کیک شکلاتی با اسمارتیز به کار ببرید.

منبع: کتاب کاله 

کد خبر 659124

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 3
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • ریبار IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
    8 2
    عالی ممنون
  • امیرحسین IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
    6 0
    برای تهیه ی شکلات صبحانه فندقی چه کار کنیم؟
  • صالحی IR ۰۵:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۶
    5 2
    بسیارعالی بود ممنون
  • صالحی IR ۰۵:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۶
    5 2
    بسیارعالی بود ممنون
  • IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۶
    2 0
    والا خیلی خوبه مرسی