نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: افزایش حقوق ۱۰ درصد است و مردم بهتر است با این شرایط بسازند تا تورم مقداری کاهش پیدا کند. 

غلامحسین رضوانی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین رضوانی نایب رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس در صحن علنی مجلس گفت: با ناهماهنگی در پرداخت حقوق‌ها مواجه هستیم و ادارات مختلف جزیره‌ای عمل می‌کنند و این مسئله باعث بی‌عدالتی شده است. 

به گفته این نماینده مجلس، یکی از عوامل ایجاد تورم، کسری اعتبارات دولت است و در مقابل بار ناترازی بودجه روی دوش مردم می‌افتد. افزایش حقوق‌ها باعث ایجاد تورم می‌شود، ولی حقوق‌ها هم باید افزایش پیدا کند. علی رغم اینکه تاکید بر انسجام در پرداخت حقوق‌ها داریم، ولی به پرداخت حقوق‌ها جزیره‌ای نگاه می‌کنیم. در بودجه سال آینده دولت گفته ۱۰ درصد افزایش حقوق در نظر گرفته شده، ولی این افزایش پاسخ گوی تورم نیست، ولی باید برای منافع کشور یکی الی دو سال مشکلات را تحمل کنیم تا مشکل تورم حل شود. البته اینکه مردم به افزایش ۱۰ درصدی اکتفا کنند و بخشی دیگر افزایش حقوق داشته باشند اصلا درست نیست و نباید این بی‌عدالتی وجود داشته باشد این مسئله را رضوانی تائید کرد.

کد خبر 648170

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مجلس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 20
  • نظرات در صف انتشار: 37
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    55 0
    واقعاً فکر میکنید مردم نمی فهمند؟ فکر می کنی مثلاً افزایش حقوق باعث تورم میشود؟ هیچی از اقتصاد نمی فهمی ..... اگر اینطور است به مسئولین بگویید 2 سال سختی بکشند و حقوقشان را امسال افزایش ندهید و مزایا را حذف کنید از خود مجلس شروع کنید......
    • AU ۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
      37 0
      حق را گفتی ، دور از مشکلات اقتصادی بودن سخن گفتن آسان است ، پشت پنجره در خانه گرم همیشه بارش برف زیبا است .
  • IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    40 0
    برای زن وبچه خودت هم دو سال صبر می کنی؟
  • احمد IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    33 0
    چشم به دختر 7 ساله ام میگویم تحمل کن
  • IR ۱۶:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    30 5
    برای ایران حاضر یم تحمل کنیم ولی برای شما نه.
  • م/م IR ۱۷:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    34 0
    ایشان میفر مایند دوسال منتظر بما نید فکر میکند درسالهای گذشته هیچ مشکلی نبوده!!
  • IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    28 0
    سلام نماینده محنرم شما که پول تو جیبی فرزندتان ازحقوق یک کارگر‌یا کارمند بیشتره نمی تونید حال اونارا درک کنید کارمندی یه کفشو چهارسال متوالی‌در تابستان زمستان می پوشد وزیر بار این گرانی وبد تدبیری له شده مگر دیگر توان این همه رنج دردرا دارد که شما وعهده دوسال دیگر از خدمتتان مانده میدهید شما که کاری از دستان نمی آید لاقل سکوت کنید.
  • علی علیزاده IR ۱۷:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    32 0
    اگر ۲۰۰ در صد کارمند بیشتر بگیره زیاد نگرفته هر سال حقوق به اندازه کسری از تورم اضافه شده است هیچ موقع بر اساس قوانین عمل نکرده اید ببخشید شما بفرمایید دندان درد بکنه چند روز تحمل کنیم به مریض بگوییم چند روز تحمل کنه چون پول دکتر و دارو نداریم تا شما به مقصد برسید عزیزان در سایه سوءمدیریت پول ما بی ارزش شده اسمش را گرانی نداریم و اجازه بدیم کارمند زیر این فشار له نشه که شده
  • بهنام IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    23 0
    مسئولین راحت زندگی کنند ولی مردم اقلا دوسال سختی بکشند
  • گارگر بدبخت IR ۱۹:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    20 1
    شما نماینده مردمی الان ...
  • FR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    22 0
    اونوقت برای تو و امثال تو که حیف دوزاری بگیم
  • FR ۱۹:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    29 0
    آخه حقوق تو نجومی بگیر دو روز دیر بشه زن و بچه ات از خونه پرتت میکنن بیرون فکر میکنی عاشق اون دماغ گنده ات هستن ؟
  • م ک IR ۱۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    22 1
    ده درصد افزایش حقوق شما اقای نماینده میشود سه برابر ۳۰ درصد افزایش حقوق حداقل بگیرها،
  • واقع بین IR ۲۰:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
    20 0
    ۱۰ درصد افزایش حقوق پاسخگوی تورم نیست اما مردم دو سال تحمل کنند!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟................ از ما بهتران چی؟ انها که نیاز به تحمل ندارند!
  • اکبر IR ۰۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
    5 1
    باشه اینهم رو چهل وسه سال
  • Amir IR ۰۷:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
    5 0
    مصداق ضرب المثلی هست ،میگن یارو بدهی باباشو تسویه کرد(نصفشو نداد،نصف دیگه روهم حاشاکرد) حالا امثال ایشون. 2سال ازنمایندگیش گذشته،2سال دیگه روهم مردم تحمل کنند،4سال نمایندگی ایشون هم تمومه،شما رابخیر،مارا به سلامت!
  • IR ۰۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
    14 0
    مردم جوابت را در همین صفحه دادند ...... فقط برو و به درگاه خدا استغفار کن ....
  • ترسو IR ۰۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
    8 0
    چقدر ساده لوحانه می نگری 2 سال دیگر نه تو مانی و نه من از دیروز تا امروز رفته روی قیمتها جرفهای صد من یک غاز قدیمی را میزنی وطن فروش !!!
  • AT ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
    5 0
    چراحقوق خودتونروکاهش نمیدین.آیا فقط مردم باید تحمل کنند؟بهتره از خودتون شروع کنید‌
  • بهروز رحمانی IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
    6 0
    خودت این کارمیکنی باورت میشه عمو کلاس چندی