دوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۵
۰ نفر

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درخصوص نوسانات قیمت ارز و فعالیت دلالان در این بازار تاکید کرد: در قانون نقصی وجود ندارد و دستگاه های اجرایی و نظارتی باید پیگیر این حوزه باشند.

سید کاظم دلخوش

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، سیدکاظم دلخوش‌  درباره فعالیت دلالان بازار ارز و نوساناتی که این‌دست از فعالیت ها در قیمت ارز ایجاد می‌کند، گفت: این مسئله موضوع بسیار مهمی است که دولت و دستگاه های نظارتی این حوزه باید پیگیری لازم را نسبت به آن داشته باشند، من معتقدم که آیین نامه های نظارتی و کنترل بازار باید به خوبی اجرایی شود تا ما شاهد فعالیت های ارزی در چارچوب قانون باشیم.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس افزود: قانون‌گذار قانونی کامل و جامع تدوین کرده و دست نهادهای نظارتی را برای کنترل بازار ارز و نظارت بر فعالیت های ارزی و اقتصادی باز گذاشته است، بر همین اساس معتقدیم دستگاه های نظارتی متولی این حوزه باید به این حوزه ورود کنند، اما به هرشکل این موضوع باید پیگیری شود و نقص کار مشخص شود.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: در صورتی که پس از پیگیری ها مشخص شود نقص کار مربوط به حوزه تقنین و قانون‌گذاری است، می‌توانند این موضوع را مشخص کنند تا ما قانون را اصلاح کنیم، اما در حال حاضر نقصی در قوانین مشاهده نمی‌کنیم و معتقدیم مجریان قانون و دستگاه های نظارتی باید با دقت این موضوع را پیگیری کنند.

کد خبر 635183

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha