مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱
۰ نفر

با وجود سرعت گرفتن واکسیناسیون دانش‌آموزان در آذربایجان شرقی هنوز شرایط برای بازگشایی مدارس در استان مهیا نیست.

واکسیناسیون دانش آموزان

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که شناسایی بیماران جدید کرونایی در آذربایجان شرقی روزانه به ۲۰۰نفر می‌رسد والدین دانش‌آموزان از بازگشایی مدارس در استان نگرانی‌هایی دارند و در مقابل مسئولان بهداشتی از سرعت گرفتن واکسیناسیون گروه‌های دانش آموزی در استان خبر می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز   از واکسیناسیون کرونایی ۵۵درصد از دانش‌آموزان هدف در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: این گروه شامل نوجوانان ۱۲ تا ۱۷سال است و برای زیر ۱۲سال فعلا  برنامه‌ای اعلام نشده.

عباسعلی درستی با اشاره به روند واکسیناسیون در استان خاطرنشان کرد: هرچند سرعت خوب است، اما با این وجود هنوز فاصله زیادی با تکمیل واکسیناسیون دانش‌آموزان استان داریم.

وی با اشاره به بازگشایی مدارس از نیمه‌های آبان‌ گفت: مدارس فقط در صورتی بازگشایی می‌شود که اغلب دانش‌آموزان، ۲دز واکسن کرونا دریافت کرده و وضعیت کرونا در این گروه سنی نیز قابل کنترل باشد.

وی ادامه داد: از همه والدین و دانش‌آموزان استان خواهشمندیم برای دریافت دز اول واکسن خود و به ویژه دز دوم حتما در اسرع وقت به مدارس یا مراکز تجمیعی منطقه خود مراجعه کنند.

کد خبر 631460

پر بیننده‌ترین اخبار استان‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha