استاندار تهران گفت: رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند بنابراین باید در فعالیت این اصناف نظارت شود.

رستوران به صرف کرونا

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران گفت: تمام اصناف و ادارات موظف هستند به دستور ستاد مقابله با کرونا توجه کرده و پروتکل‌ها و ظرفیت حداکثر ۵۰درصدی را رعایت کنند.

وی افزود: رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید  نظارت شود و همه موارد باید رعایت شود.

بندپی در ادامه گفت: هر کلاس و هر جمع بیشتر از ۱۵ نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در مورد این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیرمنطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان می‌دهد.
 

کد خبر 612392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار