رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: مطالبات کارکنان صنعت نفت در کمیسیون انرژی و همچنین کمیسیون‌های تخصصی و مرتبط مجلس در دست بررسی است و در چند روز آینده نتیجه اقدام‌ها مشخص خواهد شد.

نفت اشتغال

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شرکت پایانه‌های نفتی ایران، فریدون حسنوند ضمن بازدید از منطقه عملیاتی خارک در نشستی که با حضور کارکنان عملیاتی این منطقه برگزار شد، گفت: نوسازی، بهسازی، ایمن‌سازی تجهیزات حیاتی کشور در پایانه‌های نفتی ایران با تکیه بر توان داخلی کشور در حال انجام است و شاهد هستیم تلاش برای بومی‌سازی تجهیزات در این شرکت به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: نارضایتی‌های به حقی در باب حقوق کارکنان صنعت نفت در سال جاری وجود دارد که در حال حاضر بین مجلس و دولت در زمینه بهبود حقوق و مزایا اتفاق‌نظر است و به‌زودی اقدام‌های لازم در این زمینه صورت خواهد پذیرفت.

کد خبر 611878

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha