ادویه‌ها، این طعم‌دهنده‌های خاص و این اجزای ریز جدانشدنی از غذاهای ایرانی، در بعضی موارد قیمت‌ خاصی پیدا کرده‌اند.

ادویه

به گزارش  همشهری، در سال‌های اخیر برندهای مختلف صنایع غذایی در زمینه تولید ادویه‌ها فعال شده‌اند و حالا کمتر کسی انواع ادویه‌ها را به‌صورت فله و بدون بسته‌بندی تهیه می‌کند؛ مخصوصا در یک سال اخیر که ملاحظات بهداشتی خانواده‌ها به‌واسطه شیوع کرونا پررنگ‌تر هم شده، تقاضا برای خرید مواد خوراکی به‌صورت بسته‌بندی افزایش چشمگیری یافته و بیشتر موادغذایی روباز و فله از دایره خرید و مصرف خانواده‌ها حذف شده‌اند. اما امروزه ادویه‌ها در کنار تنوع برند، تنوع زیادی هم از لحاظ طعم پیدا کرده‌اند و شرکت‌های تولیدکننده تنوع محصول را برای پیشی گرفتن از رقبا در دستور کار قرار داده‌اند.

ادویه‌های تخصصی برای انواع غذاها و کاربردهای مختلف، ویژگی ممتازی است که خریداران هم از آن استقبال می‌کنند، اما بعضی از این ادویه‌ها قیمت‌های بسیار بالایی دارند؛ به‌طور مثال ادویه ۵۰ گرمی مخصوص باربیکیو از برند نوظهور گیزیا ۴۰ هزار تومان قیمت خورده است. البته بعضی ادویه‌ها ازجمله زنجبیل و فلفل سیاه درمجموع ادویه‌های گرانی هستند؛ به‌طوری که تا سال گذشته هم یک ظرف ۱۰۰ گرمی‌شان بسته به برند، تا ۳۰ هزار تومان قیمت داشت که امسال بیشتر هم شده است. نکته دیگر این که ادویه‌های خاص، مشتری‌های خاص هم دارند که حاضرند بیش از اینها برای این طعم‌دهنده‌های ویژه هزینه کنند. 

قیمت تند ادویه‌های خاص

کد خبر 607114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار