کمی فلفل سیاه، کمی دارچین و زعفران با گوشت و لپه و بقیه مواد غذایی تازه از ۷ صبح هم‌جوشی می‌کنند تا سر ظهر قیمه خوش رنگ و لعاب به دست مردم برسد، این روایت یک خطی از قیمه عمو نادر است؛ دست‌پخت نادر امیرزاده، آشپزی که با پخت قیمه در تهران به شهرت رسید.

عطر قیمه عمو نادر در چهارراه گلوبندک | دیدار با نادر امیرزاده، آشپزی که با پخت قیمه در تهران به شهرت رسید
کد خبر 606159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار