ارونقی گفت: میزان موجودی روغن خام وارداتی در بنادر و گمرک‌ها کشور حدود ۴۳۰ هزار تن است.

علت لزوم استفاده از روغن مایع برای سرخ کردن

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهرداد جمال‌ارونقی، معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران درباره میزان موجودی روغن خام در بنادر و گمرک‌های کشور گفت: میزان موجودی روغن خام وارداتی در بنادر و گمرک‌های کشور حدود ۴۳۰ هزار تن است که از این بین ۴۷ هزار تن در بندر امیرآباد، ۱۰ هزار و ۴۰۰ تن در بندر نوشهر، ۶ هزار و ۷۰۰ تن در بندر انزلی، ۱۶۹ هزار تن در بندر امام خمینی و ۱۹۸ هزار تن در بند شهید رجایی بندرعباس قرار دارد.

ارونقی بیان کرد: در حال حاضر ۲ شناور حامل ۷۶ هزار تن روغن در بندر شهید رجایی در حال تخلیه هستند، همچنین ۳ شناور حامل ۶۰ هزار تن روغن در بنادر امیرآباد امام خمینی و شهید رجایی در انتظار کسب اجازه پهلوگیری و تخلیه هستند. این کشتی‌ها پس از تکمیل اسناد و کسب اجازه پهلوگیری به سرعت شروع به تخلیه روغن خواهند کرد تا موجودی روغن خام موجود در بنادر در سریع ترین زمان به دست تولیدکنندگان برسد.

او گفت: سال گذشته تمهیدات خاصی برای ترخیص کالاهای اساسی اندیشیده شد و در مقطعی با هماهنگی بانک مرکزی، برای پنج قلم کالای اساسی شامل جو، ذرت، کنجاله سویا، دانه‌های روغنی و روغن خام، صاحبان کالا می‌توانستند بدون صدور کد رهگیری نسبت به ترخیص اقدام کنند که البته چندان از آن استقبال نشد.

کد خبر 598113

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha