اگر برای افطار مهمان دارید میتوانید با این دلمه سنتی شهر کرمان از او پذیرایی کنید. مطمئن باشید که هیچ وقت مهمانی افطاری در خانه شما را فراموش نمیکند.
- مواد لازم برای ۶ نفر
۲۵۰ گرم برگ مو
۱ پیمانه برنج آبکششده
۲ /۱ پیمانه باقلا نیمپز شده
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۲ /۱ پیمانه شوید تازه خردشده
۱ پیمانه سکنجبین
به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
-۱ ابتدا در یک ظرف آب بریزید و بگذارید روی اجاق تا جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد برگهای مو را برای ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانی که رنگ برگها عوض شوند درون قابلمه بریزید و بعد آبکش کنید.
۲ -پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید.
۳ -حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و به آن کمی نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.
۴ -برنج، باقلا و شوید را به گوشت و پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۵ -حالا از مواد دلمه بردارید، درون برگ بگذارید و برگ را هر جور که دوست دارید بپیچید.
۶ -کف قابلمه کمی روغن بریزید و دلمهها را بچینید. شربت سکنجبین راروی دلمهها بریزید، در قابلمه را هم بگذارید و شعله را کم کنید تا دلمهها خوب بپزند.
- طرز تهیه سکنجبین
تمامی مواد را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله بگذارید تا قوام بیاید. برای دلمه، بهتر است شربت را کمی رقیق بردارید.
مواد لازم
۱ -پیمانه شکر
۲ -پیمانه آب
۲ -قس سرکه
نظر شما