جمعه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴

ختاب، نان محلی انرژی‌بخش برای ماه مبارک رمضان است که فقط در فصل بهار پخته می‌شود.

ختاب

به گزارش همشهری آنلاین، نان ختاب با طعم منحصربه‌فرد آن فصل بهار در بیش از ۱۰۰ نانوایی محلی شهر یامچی مرند در آذربایجان شرقی پخته می‌شود. استفاده از سبزی کوهی و وحشی  از جمله اسفناج کوهی که فقط در فصل بهار رشد می‌کنند، دلیل محدودیت پخت نان ختاب است. این نان به گفته کارشناسان تغذیه، ارزش بالایی دارد و در ماه مبارک رمضان می‌تواند به عنوان یک میان وعده بین افطار و سحری مورد استفاده قرار گیرد.

بنا بر اعلام مسئولان اداره صمت یامچی ۱۰۰ نفر از اهالی این شهر کوچک به صورت مستقیم و غیرمستقیم در زمینه پخت و تهیه مواد اولیه، بسته‌بندی و فروش این نان منحصر به فرد فعالیت دارند.

کد خبر 596751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار