سخنگوی وزارت بهداشت گفت: براساس گزارش‌ها همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در برخی رستوران‌ها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی به‌ ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.

سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه براساس مطالعات معتبر بین‌المللی رستوران‌ها خطرناک‌ترین محل انتقال ویروس کووید-۱۹ هستند، گفت: متاسفانه براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی رستوران‌ها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی به‌ویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.

وی ادامه داد: توصیه ما به مردم کشور به ویژه مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای این است که تا حد امکان به رستوران نروند.

لاری همچنین گفت: مردم می‌توانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیری‌های بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.

کد خبر 591965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار