بازرس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران گفت: با همه‌گیری ویروس کرونا در کشور، بسیاری از جراحی‌های مربوط به سرطان در مراکز درمانی به تاخیر افتاد و این اقدام موجب پیشرفت بیماری در مبتلایان شد.

بیمارستان

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر حمیدرضا دهقان منشادی بازرس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران گفت: با ورود کووید ۱۹ به کشور به دلیل ناآگاهی و ناشناخته بودن این بیماری، اهمیت کرونا از سرطان بیشتر شد و بیماران مبتلا برای ادامه روند معالجه خود به مراکز درمانی مراجعه نکردند و وضعیت بیماری آن پیشرفته شد.

وی توضیح داد: بسیاری از تخت‌های بیمارستانی برای معالجه سرطان خالی و جایگزین بستری بیماران کرونایی شد و عقب افتادن روند درمان این بیماران آسیب جدی به آنها وارد کرد و پس از دوران پساکرونایی، عوارض آن شدیدتر می‌شود.

این آنکولوژیست در مورد وضعیت بیماران سرطانی که به کرونا مبتلا می‌شوند، افزود: این ویروس سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و باعث می‌شود سرطان پیشرفت کند، این بیماران وقتی به کرونا مبتلا می‌شوند به آنها داروی کورتون‌دار تجویز می‌شود که این باعث پیشرفت سرطان شده و منجر به قطع شیمی‌درمانی می‌شود و عوارض زیادی را به جا می‌گذارد.

دهقان منشادی گفت: وضعیت بیماران سرطانی اکنون به دلیل همه‌گیری کرونا مطلوب نیست و انجام ندادن بسیاری اقدامات درمانی باعث آسیب‌های جبران‌ناپذیری بر روند بهبود درمان آنها می‌گذارد.

وی ابراز امیدواری کرد با آغاز واکسیناسیون کرونا، روند درمان سرطان هموارتر شود.

بازرس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران افزود: کرونا تاثیرات منفی از لحاظ اجتماعی و فردی بر سلامت جسم و روان مردم گذاشته و بیماران مبتلا به سرطان بیش از سایر افراد آسیب دیده‌اند و همه هموطنان باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی کرونا را از پای درآورند تا اقدامات درمانی بیماران روند عادی به خود گیرد.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، در حال حاضر ۲۵۰ هزار بیمار سرطانی در کشور وجود دارد و هر سال ۵۵ هزار نفر به دلیل بیماری سرطان جان خود را از دست می‌دهند.


 

کد خبر 580731

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha