امروز در دنیای زیبایی از صنعت غذا و مواد غذایی مختلف هم بهره می‌برند. یکی از این مواد غذایی فوق‌العاده غله کینواست.

کینوا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، تحقیقات نشان داده است که پروتئین‌های موجود در کینوا باعث حفاظت و مراقبت از مو و پوست می‌شوند.

خواص کینوا برای پوست

*مقادیر بالای انواع ویتامین‌های B موجود در کینوا به کاهش ملانین در پوست کمک می‌کند و باعث درمان لکه‌های تیره پوست می‌شود.

* ویتامین A موجود در کینوا با کاهش چربی پوست به درمان آکنه و جوش صورت کمک می‌کند.

*مقادیر بالای ویتامین B۳ موجود در کینوا به درمان قرمزی و التهاب ناشی از آکنه و جوش صورت کمک می‌کند.

*مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین A و ریبوفلاوین موجود در کینوا با افزایش الاستیسیته پوست به درمان چین و چروک و جوان‌سازی پوست صورت کمک می‌کند.

*مقادیر بالای پروتئین موجود در کینوا با افزایش تولید کلاژن برای جوان‌سازی پوست صورت مفید است.

طرز تهیه یک ماسک با کینوا

توجه: پیش از مصرف هرگونه ماسک روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن روی پوست دست خود به مدت حداقل ۲۰ دقیقه، از نداشتن حساسیت به آن اطمینان حاصل کنید.

مواد لازم:

نصف فنجان کینوا (سفید یا سه رنگ)

یک فنجان آب

یک‌سوم فنجان ماست ارگانیک

یک قاشق چای‌خوری عسل

طرز تهیه:

ابتدا کینوا را در آب کمی خیس کنید. سپس در یک تابه حاوی یک فنجان آب بریزید و اجازه دهید بجوشد. پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. پس از آن تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید. سپس در آن را بردارید و ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

توجه: می توانید کینوا را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید، سپس برای تهیه ماسک از آن استفاده کنید.

کینوای خنک‌شده را با ماست و عسل مخلوط کنید. این ماسک لایه‌بردار می‌تواند هم برای صورت و هم برای پوست بدن مورد استفاده قرار گیرد. با این ماسک پوست خود را ماساژ دهید. سپس با آب ولرم یا گرم شست‌وشو دهید.

نکته: ماسک تهیه‌شده را می‌توان به مدت دو روز در یخچال نگهداری و مجددا از آن استفاده کرد.

کد خبر 578555

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha