چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۳:۲۵

نخود در مجموعه‌ای از غذا در سراسر جهان از آفریقا و هند گرفته تا خاورمیانه و اروپا به کار می‌رود.

chickenpes

نخود سرشار از  فیبر، اسید فولیک (ویتامین B9)، منگنز و مواد معدنی دیگر است.

بررسی‌های متعدد نشان داده‌اند که نخود به بهبود میزان کلسترول و کاهش قند خون کمک می‌کند. 

یک غذای رایج و محبوب که نخود در آن به کار می‌رود، هوموس است که آمیزه‌ای از نخود و خمیر کنجد است. اما نخود در طیفی از غذاهای دیگر هم استفاده می‌شود، از جمله پاستا، برنج و آبگوشت و همچنین در اسنک‌هایی مانند چیپس و پاپ‌کورن.

به جای استفاده از اسنک‌های فراوری‌شده می‌توانید به سادگی اسنک خاص خودتان را در خانه تهیه کنید: فقط کافی است نخودهای خیسانده و آبکشی شده را روی یک کاغذ روغنی شیرینی‌پزی بگسترانید و کمی روغن زیتون به نخودها بمالید و بعد ادویه مطلوبتان مانند پودر سیر، پودر فلفل، پودر کاری یا آویشن روی آنها بپاشید و آنها را با بیامیزید و  بسته به میزان برشتگی مورد نظرتان برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه فر بپزید.

همچنین می‌توانید مایع کنسرو نخود یا آب نخود خیسانده را دور نریزید و این مایع اندکی چسبنده را به عنوان جایگزین سفیده تخم‌مرغ استفاده کنید. برای پختن کیک می‌توانید سه قاشق غذاخوری آب نخود را جایگزین یک تخم‌مرغ کنید، اببته قبل از استفاده باید آن را  هم بزنید تا سفید و کف‌آلود شود. 

کد خبر 567664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار