رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان توصیه‌هایی را ارائه داده است. 

محمد مهدی گویا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وبدا، دکتر محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نزدیک شدن به عید سعید قربان و برای جلوگیری از بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان توصیه کرد: از خرید دام زنده یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبخ و عرضه می‌شوند خودداری شود. 

وی با اشاره به این‌که ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه‌ها و تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود، گفت: به هیچ عنوان نباید دام را در منازل و معابر عمومی ذبح کرد. همچنین افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت‌کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابه‌ها نیز باید به طریق بهداشتی دفع شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر این‌که مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، توضیح داد: گوشت دام ذبح‌شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امحا و احشای دام پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد مصرف شود.

دکتر گویا در پایان تاکید کرد: به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.

کد خبر 535116

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha