چوب‌رختی‌های پر از مانتوهای رنگی را به سینه‌اش چسبانده و مرتب داد می‌زند: «خانم! مانتو، پالتو، بفرما...» از صبح یک نفس تکرار می‌کند.

سیار

 همشهری آنلاین_ رابعه تیموری: امیرحسین، دادزن بازار پوشاک امامزاده حسن(ع) است. معلمی که این روزها به او درس می‌دهد، نزدیک ظهر به مدرسه می‌آید و امیرحسین باید ساعت ۱۲ خود را به کلاس درس برساند. معلم امیرحسین مدت‌ها پیش از آنکه وزارت آموزش و پرورش کشور به فکر بازگشایی مدارس و آموزش حضوری دانش‌آموزان کم‌بضاعت بیفتد، به دانش‌آموزانی که به اینترنت و آموزش مجازی دسترسی نداشتند کمک می‌کرد تا از درس و مدرسه عقب نمانند. معلم شدن «محمدعلی امیری» ماجرای شنیدنی دارد که در ادامه می‌خوانید.

«محمدعلی امیری» دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران است. وقتی شیوع ویروس کرونا دانشگاه‌ها و مدارس کشور را به تعطیلی کشاند، مانند بسیاری از دانشجویان دیگر خود را در خانه قرنطینه کرد و از طریق فضای مجازی به تحقیق و پژوهش مشغول شد. گاهی سرعت اینترنت به اندازه‌ای پایین بود که کلافه می‌شد و از خیر آموزش مجازی می‌گذشت. در این مواقع او به دانش‌آموزانی فکر می‌کرد که گوشی هوشمند و امکان استفاده از اینترنت را ندارند و برای آنها درس و مشق به کلی تعطیل شده است.  
بنابراین تصمیم گرفت به تعدادی از این دانش‌آموزان کمک کند. او هر بار که در کوچه و خیابان‌های شهر نیم‌چرخی می‌زد با چند کودک آشنا می‌شد که بی‌خبر از خطرات شیوع کرونا به دنبال لقمه‌ای نان می‌گردند. امیرحسین یکی از این نان‌آوران کوچک بود که صاحب‌کارش حاضر نبود برای کمک به حل بحران کرونا کرکره فروشگاهش را پایین بکشد و دور از چشم قانون به کاسبی خود ادامه می‌داد. آقا معلم جوان با دردسر زیاد مدیر مدرسه امیرحسین را راضی کرد که اجازه دهد در مدرسه برای او کلاس تقویتی حضوری برگزار کند.  

  • کلاس خصوصی با چاشنی مهربانی

امیری از اوایل اسفند تاکنون هفته‌ای ۲بار مسیر طولانی منزلش تا محله امامزده حسن(ع) و مدرسه امیرحسین را طی می‌کند تا مطالب کتاب‌های درسی را که همکلاسی‌های امیرحسین مجازی و اینترنتی می‌آموزند، به او حضوری آموزش دهد.  
او ۵ شاگرد دیگر هم دارد که در این روزهای شیوع کرونا طعم کلاس خصوصی را برای نخستین بار چشیده و بیش از گذشته به درس و مشق علاقه‌مند شده‌اند.  
امیرحسین می‌گوید: «آقا معلم خیلی مهربان و باحوصله است و من آنقدر درس می‌خوانم تا به دانشگاه بروم و او را خوشحال کنم.» 
امیری هم می‌گوید: «من همیشه از نعمت داشتن پدر و مادری مسئولیت‌پذیر و مهربان برخوردار بودم و شرایط تحصیل راحت و بی‌دغدغه برایم فراهم بوده، اما این کودکان از آسایش و امکانات تحصیل مجازی بی‌بهره‌هستند و این روزها که به دلیل شیوع کرونا شرایط زندگی سخت‌تر شده، بیشتر از همیشه به کمک و توجه نیاز دارند.»

کد خبر 515016

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha