به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: ساعات کار نانواییهای لواش ماشینی نیمهاتوماتیک کرمانشاه در ماه رمضان، نوبت اول از ۶:۳۰ تا ۸، نوبت دوم از ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و نوبت سوم از ساعت ۱۷ تا ۲۰ خواهد بود.
ساعات کار نانواییهای سنتی اعم از لواش، تافتون، بربری سنتی و ماشینی نیز نوبت اول از ۶:۳۰ تا ۸، نوبت دوم از ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ و نوبت سوم از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ تعیین شده است.
نانواییهای سنگک سنتی و ماشینی هم نوبت اول از ساعت ۶ تا ۸، نوبت دوم از ساعت ۱۰ تا ۱۳ و نوبت سوم از ساعت ۱۶ تا ۲۱ مشغول پخت خواهند شد.
ساعت کار نانواییهای تماماتوماتیک نیز در نوبت اول از ساعت ۶:۳۰ تا ۷:۳۰، نوبت دوم از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و نوبت سوم نیز از ساعت ۱۷ تا ۱۹:۳۰ تعیین شده است.
در شهر کرمانشاه حدود یک هزار نانوایی فعالیت میکند.
نظر شما