عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: فریز مواد غذایی موجب از بین رفتن ویروس کرونا می‌شود. 

فریز مواد غذایی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مینو محرز عضو کمیته کشوری بیماری‌های عفونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: از آنجا که ویروس در مقابل فریز خیلی زود از بین می‌رود، فریز مواد غذایی موجب از بین رفتن ویروس کرونا می‌شود.

وی افزود: همچنین ویروس در مقابل گرما نیز بسیار زود از بین می‌رود.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: ویروس برای زنده ماندن احتیاج به سلول زنده و میزبان دارد و در محیط آزاد ممکن است تا چند ساعت زنده بماند.

محرز درباره مدت‌زمان بقای ویروس کرونا در محیط آزاد توضیح داد: چون اکنون تازه این اپیدمی شروع شده است مدت‌زمان زنده ماندن ویروس کرونا مشخص نیست، اما ویروس‌های شبیه به آن حداکثر تا ۴۸ ساعت قابلیت زنده ماندن دارند.

کد خبر 486618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احسان FR ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
    1 0
    توروخدا اینارو منتشر نکنید. اینا سواد ندارند بخدا. ویروس تو فریز بیشتر عمر میکنه تا اینکه کشته بشه. فریز کردن موجب افزایش حجم آب میشه و قتی آب تبدیل به یخ میشه، در منتیجه منجر به پاره شدن غشای سلول میشه. بنابراین فقط باکتری ها و تک یاخته ها تو فریزر از بین میرن. ویروس فقط یک قطعه DNA هست. مثل یک ماده شیمیایی. کامنت منو منتشر کنید لطفا که ملت اینجوری گول بیسوادی مسئولین رو نخورن. اگر هم نمیتونین منتشر کنین حداقل برای خودتون بخونید و رعایت کنید. شما هم هموطن من هستی.