مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید سالانه بیش از ۱۱۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان خبر داد.

بوقلمون

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، رضا یوسفی رضایی گفت: ۱۵ واحد پرورش و تولید گوشت بوقلمون با ظرفیت پرورش ۶۸ هزار و ۴۰۰ قطعه در هر دوره در آذربایجان غربی فعال است که سالانه دو نوبت ۴.۵ ماهه جوجه ریزی در این واحدها انجام می گیرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ درصد از گوشت بوقلمون استان در خوی تولید می شود، افزود: سهم شهرستان خوی از مجموع ۱۵ واحد تولیدی، تعداد ۵ واحد با ظرفیت ۲۵ هزار قطعه در هر دوره است و بزرگترین واحد پرورش و تولید بوقلمون استان با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه در سال در خوی فعال است.

رضایی با اشاره به مزایای مصرف گوشت بوقلمون بیان کرد: گوشت بوقلمون کم چرب بوده و کلسترول پایینی دارد و در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های مربوط به اختلالات چربی خون حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اشتغالزایی ۱۵ نفر در واحدهای پرورش بوقلمون استان خاط اضافه کرد: پرورش بوقلمون یکی از عرصه های اقتصاد مقاومتی است که درآمدزایی خوبی را به همراه دارد و توسعه واحد های بوقلمون جز سیاست ها و اولویت های جهاد کشاورزی در تامین گوشت مورد نیاز کشور است.

کد خبر 472616

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha