نتایج یک مطالعه تازه نشان می‌دهد که وعده‌های غذایی سنگین هنگام غروب و "دیر شام خوردن" به سلامت قلب زنان آسیب وارد می‌کند.

دير شام خوردن

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه کلمبیا در نیویورک اظهار داشتند: زنانی که بیشترین کالری مصرفیِ روزانه را هنگام غروب دریافت می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند.

به گفته محققان مکانیزمی که برای سوخت و ساز، ساعت زیستی و چرخه انسولین/کورتیزول عمل می‌کند ممکن است وعده‌های غذایی سنگین در هنگام غروب را حمایت نکند. بدن انسان نه تنها وعده‌های غذایی که دیروقت مصرف شود، هضم نمی‌کند بلکه میزان تحرک در طول شب کمتر است و در نتیجه کالری مصرفی به عنوان انرژی مصرف نمی‌شود.  

در این مطالعه اطلاعات ۱۱۲ زن با میانگین سنی ۳۳ مورد ارزیابی قرار گرفت که وضعیت سلامت قلب آنان در شروع مطالعه و یک سال بعد مورد بررسی قرار گرفت. نوع مواد غذایی مصرفی این افراد برای مدت یک هفته در شروع مطالعه و برای مدت یک هفته ۱۲ ماه بعد ثبت شد.

دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند

محققان با بیان اینکه بیشتر زنان پس از ساعت ۱۸ اقدام به خوردن غذا می‌کردند، تاکید کردند: وضعیت سلامت قلب افرادی که بیشترین میزان کالری دریافتی در طول روز را هنگام عصر دریافت کرده‌اند نامطلوب بوده‌ است.

به گزارش هلث‌دی نیوز، به گفته محققان به ازای هر یک درصد افزایش کالری دریافتی پس از ساعت ۱۸ سلامت قلب تحلیل می‌رود.

کد خبر 462866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =