همشهری آنلاین: صدودهین شماره مدیریت ارتباطات به مدیر مسوولی امیرعباس تقی‌پور و سردبیری علی ورامینی با پرونده‌ای ویژه درباره خوردوخوراک و ارتباطات منتشر شد.

خوردوخوراک به مثابه فرهنگ" در مدیریت ارتباطات صدودهم

گفت‌وگو با سهراب دریابندری درباره روند شکل‌گیری کتاب مستطاب آشپزی به همراه عکس‌های منتشر نشده از نجف دریابندری، یکی از خواندنی‌ترین مطالب این شماره است.

از دیگر مطالب این شماره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- جنبه‌های ارتباطی غذا به قلم امیرعباس تقی‌پور.
- خواندن به‌مثابه قدرت گفتمانی (بخش دوم)، به قلم حسین بشیر.
- چالشهای اینفوگرافیک و نیوزگرافیک در ایران، به قلم مریم سلیمی.

  • پرونده ویژه خوردوخوراک

- درباره غذا که فقط غذا نیست، به قلم علی ورامینی.
- فستفود بهمثابه شمایل مدرنیته؛ گفت‌وگو با شروین وکیلی.
- ما از آن آمدیم در مطبخ، درباره ابواسحاق اطعمه، به قلم سمیه شکری.
- آشپزی ورود از عرصۀ طبیعت به عرصۀ فرهنگ، گفت‌وگو با کاوه بهبهانی.
- و... و.

  • به وقت جنگ:

- هم‌چنین در پرونده سیاسی این شماره با نام «به‌وقت جنگ» از آماده سازی افکارعمومی آمریکا برای ورود آمریکا در جنگ افغانستان و عراق صحبت شده است و هم‌اینکه امروز افکار عمومی درباره جنگ چه فکر می‌کنند.

شناسنامه ماهنامه مدیریت ارتباطات:

  • صاحب‌امتیاز: مؤسسه مطبوعاتی دایره رنگی ایده‌آل
  • رییس شورای سیاست‌گذاری: سید غلامرضا کاظمی دینان
  • طراح جلد: جمال رحمتی
  • مدیر هنری: یوسف فروتن
  • دیگر همکاران ماهنامه مدیریت ارتباطات: بهنام تقی‌پور، روشن مهدوی، محدثه گودرزنیا، سمیرا کیانی، الناز تقی‌پور، علاقه‌مندان جهت خرید و یا دریافت اشتراک سالیانه با شماره ۸۸۳۵۶۴۳۶ -۰۲۱ تماس حاصل فرمایند.
کد خبر 449338

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار رسانه و روزنامه‌نگاری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha