جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲
۰ نفر

مدیر کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی هرمزگان گفت: هم‌زمان با روز صنایع دستی (۲۰ خرداد) ۲ مرکز تولید و عرضه صنایع دستی در بندرعباس افتتاح می‌شود که سهم مهمی در اشتغال جوانان استان خواهد داشت

گردشگری در مسیر اشتغال‌زایی

بعد از انتشار خبر لقب گرفتن هرمزگان به عنوان دومین استان جوان کشور و ضرورت توجه و بهره‌گیری از این ظرفیت مهم، مدیر کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان در گفت‌وگوی اختصاصی با همشهری گفت: زیرساخت‌های مناسب در ۳ حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی برای اشتغال جوانان فراهم می‌شود.  

«رضا برومند» افزود: با توافق انجام‌شده با جهاد دانشگاهی، زمینه فعالیت استارت‌آپ‌های گردشگری فراهم می‌شود تا این ظرفیت برای اشتغال جوانان هرمزگانی به کار گرفته شود. وی ادامه داد: حمایت از دیگر فعالیت‌های حوزه گردشگری از جمله تورگردانی، هتل‌داری، آژانس‌های گردشگری، مراکز بوم‌گردی و موسسات آموزشی در دستور کار قرار دارد. وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۱۰ دوره آموزشی برای تورگردانان و فعالان گردشگری با همکاری جهاد دانشگاهی و موسسه مشق آفرینش در استان برگزار شده است.  

  • استان معین گردشگری دریایی

برومند با اشاره به این‌که هرمزگان به عنوان استان معین گردشگری دریایی کشور در نظر گرفته شده است، گفت: توسعه گردشگری در استان، به‌ویژه گردشگری دریایی، نیازمند توجه ویژه به ۲ مؤلفه اساسی تاسیسات و زیرساخت‌ها و آموزش است. برومند با اشاره به ارائه تسهیلات برای توسعه گردشگری دریایی گفت: برای خرید کشتی‌های گردشگری تسهیلات بدون بهره به متقاضیان اعطا می‌شود. برای رسیدن به این هدف با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی قسمت جنوبی بندر شهید حقانی را به اسکله گردشگری اختصاص داده‌ایم.  

  • استارت‌آپ‌ها و رونق اشتغال

مدیر کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان در ادامه بیان کرد: با بررسی‌های انجام‌شده آمار جالب توجهی از تقاضای جوانان استان برای تاسیس موسسات آموزش گردشگری به دست آمده است. وی اظهار کرد: رونق چنین کسب و کارهایی می‌تواند آمار اشتغال جوانان در استان را به میزان شایان توجهی افزایش دهد.  این مسئول با اشاره به فعالیت سمن‌ها و انجمن‌های دوستدار میراث فرهنگی در استان ادامه داد: انجمن‌های دوستداران میراث فرهنگی مناطق مختلف استان در حال تشکیل است.

این انجمن‌ها در صورت ثبت می‌توانند بخشی از فعالیت و خدمات میراث فرهنگی استان را اجرا کنند. وی با تاکید بر تقویت حوزه فناوری اطلاعات گفت: زمینه جذب جوانان برای اشتغال در حوزه‌های راه‌اندازی سایت، برنامه‌های مجازی پرمخاطب، تولید فیلم و عکس و محتوا با مضمون رونق جاذبه‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی استان فراهم شده است.  برومند در ادامه گفت: جوانان در هرمزگان می‌توانند با کسب مجوز در هریک از این بخش‌ها تقاضای خود را اعلام کنند تا از برنامه‌های حمایتی سازمان بهره‌مند شوند.

  • مراکز عرضه صنایع دستی

برومند با اشاره به فعالیت ۲۴ مرکز تولید و اشتغال صنایع دستی در استان، افزود: این مراکز تاثیر مهمی در اشتغال جوانان این خطه داشته است. توسعه این مراکز، زمینه اشتغال پایدار برای تولیدکنندگان صنایع دستی که بیشتر بانوان جوان استان هستند، فراهم شده است.  وی اضافه کرد: روز صنایع دستی (۲۰ خرداد) ۲ مرکز دیگر در زمینه تولید و عرضه صنایع دستی در بندرعباس افتتاح می‌شود که سهم مهمی در اشتغال جوانان استان خواهد داشت.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان در ادامه به سفر دور دنیا با شتر «محمد امیری‌رودان» هم اشاره کرد و گفت: سفر این جوان هرمزگانی که ۲ سال و نیم طول می‌کشد و با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی استان در اوایل خرداد از محل تالاب آذینی آغاز شده، نمونه جالب توجهی برای ایجاد انگیزه در جوانان و بهره‌گیری از خلاقیت و نوآوری است.

امیری‌رودان یکی از معلمان استان هرمزگان است که ۲۰ سال سابقه جهانگردی دارد و شنا از ارتفاع صفر تا ۲ هزار متر از ساحل بندرعباس، پیمایش ۲۲ کیلومتر در ارتفاعات کوه گِنو با اهداف زیست‌محیطی، اختراع دوچرخه دریایی و طی مسیر ایران تا عمان از بین جزایر با دوچرخه دریایی و شنای مسیر ۱۵۰ کیلومتری از بندر خصب در کشور عمان تا بندرعباس از فعالیت‌های او است.

کد خبر 442324

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha