BPA همچنین ممکن است در بستهبندی مواد غذایی و نوشیدنی و ماده جلا دهنده برای فراوردههای فلزی مانند قوطی کنسرو، در بطری و لولههای آب به کار میرود.
برخی از بررسیها BPA را به مشکلات باروری و قلبی مرتبط کردهاند.
برای کاهش قرارگیری در معرض این ماده شیمیایی به این نکات توجه کنید:
- ظرفهای غذای ساختهشده از پلاستیک پلیکربناتی را که حاوی BPA هستند، در اجاق مایکروویو نگذارید. گرچه پلاستیک پلیکربناتی محکم و دوامدار است، اما در طول زمان به علت مصرف زیاد دماهای بالا ممکن است تجزیه شود، BPA آزاد کند.
- در صورت امکان از ظرفهای شیشهای، چینی یا استیل بهخصوص برای غذاها و مایعات داغ استفاده کنید.
- بطریهای شیر نوزادی را استفاده کنید که برچسب عاری از BPA داشته باشند.
نظر شما