مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: بیسفنول A یا BPA ماده شیمیایی است که در تولید برخی از پلاستیک‌ها استفاده می‌شود.

BPA free

BPA همچنین ممکن است در بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی و ماده جلا دهنده برای فراورده‌های فلزی مانند قوطی کنسرو، در بطری و لوله‌های آب به کار می‌رود.

برخی از بررسی‌ها BPA را به مشکلات باروری و قلبی مرتبط کرده‌اند.

برای کاهش قرارگیری در معرض این ماده شیمیایی به این نکات توجه کنید:

- ظرف‌های غذای ساخته‌شده از پلاستیک پلی‌کربناتی را که حاوی BPA هستند، در اجاق مایکروویو نگذارید. گرچه پلاستیک پلی‌کربناتی محکم و دوام‌دار است، اما در طول زمان به علت مصرف زیاد دماهای بالا ممکن است تجزیه شود، BPA آزاد کند.

- در صورت امکان از ظرف‌های شیشه‌ای، چینی یا استیل به‌خصوص برای غذاها و مایعات داغ استفاده کنید.

- بطری‌های شیر نوزادی را استفاده کنید که برچسب عاری از BPA داشته باشند.

آشنایی با ضررهای بطری‌های پلاستیکی

کد خبر 424261

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha