همشهری آنلاین – شهره فرجی: این سالاد خوشمزه را با سبزی‌های خوش طعم تابستانی تهیه کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی
  • مواد لازم براي 6 نفر:

سيب زميني كوچك:حدود يك كيلوگرم، به دو نيم تقسيم شود

نمك: يك قاشق غذاخوري

بلال خام:‌دو عدد

خردل: يك قاشق غذاخوري

سركه: سه قاشق غذاخوري

فلفل دلمه‌اي قرمز:‌يك عدد

سس مايونز:‌يك پيمانه

پاپريكا: نصف قاشق چاي‌خوري

نمك:‌ يك و نيم قاشق چاي‌خوري

فلفل: يك قاشق چاي‌خوري

كرفس:‌نصف پيمانه، خرد شود

پياز قرمز: يك چهارم پيمانه، خرد شود

پياز سفيد: يك سوم پيمانه، خرد شود

شويد خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوري

پيازچه خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوري

  • روش تهيه:

سيب زميني‌ها را درون قابلمه بزرگي ريخته و تا حدود 5 سانتي‌متر بالاتر از سيب‌زميني‌ها آب بريزيد. درب آن را ببنديد و بگذاريد روي حرارت زياد بجوشد.

وقتي كه جوش آمد درب آن را بلند كرده و نمك و ذرت را در قابلمه ريخته و شعله را روي متوسط قرار دهيد. به مدت 10 تا 15 دقيقه بگذاريد آرام بجوشند تا سيب زميني‌ها و ذرت‌ها نرم شوند. سپس آن‌ها را درون آبكش بريزيد.

سيب زميني‌ها را درون كاسه بزرگي ريخته و 2 قاشق غذاخوري سركه و خردل را با هم تركيب كرده و به مخلوط سيب‌زميني‌هايي كه هنوز گرم هستند اضافه كنيد. خوب آن‌ها را با هم مخلوط كرده سپس آن‌ها را براي مدت 30 دقيقه يا تا يكساعت درون يخچال قرار دهيد.

چوب و تخم‌هاي فلفل قرمز را جدا كرده و آن را به قطعات كوچك تقسيم كنيد.

دانه‌هاي ذرت را از بلال درسته با چاقو جدا كنيد.

درون قابلمه‌اي متوسط مايونز، مابقي سركه، پاپريكا، نمك و فلفل را خوب با هم تركيب كرده تا نرم شوند.

فلفل دلمه‌اي،‌ذرت كرفس، پياز قرمز و سفيد و شويد را به كاسه حاوي سيب زميني‌ها اضافه كنيد. سس را روي آن‌ها بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد.

پيازچه‌هاي خرد شده را براي تزيين روي سالاد سيب زميني بريزيد.

لذت ببريد.

tasty.co

کد خبر 414510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =