مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۵:۱۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: آنتی‌اکسیدان‌ها موادی موجود در غذا هستند که ممکن است از برخی از انواع آسیب سلولی جلوگیری کنند یا آن را تأخیر بیندازند.

Antioxidant

میوه‌ها و سبزی‌ها منابع اصلی آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که ازجمله شامل ویتامین C، سلنیوم و بتا- کاروتن می‌شوند.

با اینکه به‌طور قاطع ثابت نشده است که آنتی‌اکسیدان‌ها از بیماری پیشگیری می‌کنند، بررسی‌ها نشان داده‌اند که افرادی که میوه و سبزی بیشتری می‌خورند ممکن است در معرض خطر کمتر دچار شدن به عوارضی ماندن بیماری قلبی-عروقی و سرطان باشند.

ما مکمل‌های آنتی‌اکسیدان ممکن است نه‌تنها سودی نداشته باشند، بلکه اگر در دوزهای بالا مصرف شوند، زیان‌بار هم باشند. چنین مکمل‌هایی ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشند و در برخی موارد با عوارضی مانند سکته مغزی ناشی از خونریزی و سرطان پروستات ارتباط داده شده‌اند.

بنابراین مقدار زیادی میوه و سبزی بخورید و مکمل‌های آنتی‌اکسیدان را جایگزین رژیم غذایی سالم نکنید.

کد خبر 411825

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha