یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: با ترکیب شکر و نعنا و توت فرنگی دسری خوشمزه تهیه کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه گرانیتای نعنا و توت فرنگی

زمان تهيه:‌10 دقيقه
زمان پخت:‌10 دقيقه
به علاوه 4 ساعت براي فريز شدن

  • مواد لازم براي 4 نفر:

شكر: 100 گرم

توت فرنگي: 450 گرم

برگ نعنا: 8 عدد به علاوه مقداري اضافه براي سرو

  • روش تهيه:

1 - درون قابلمه‌اي متوسط، 100 گرم آب را با شكر روي حرارت متوسط جوش آوريد. مراقب باشيد شربت نجوشد.

2- همزمان با اين كار توت فرنگي‌ها را درون دستگاه غداساز ريخته و آن‌ها را به صورت پوره درآوريد و آن را درون قابلمه حاوي شربت بريزيد و حرارت آن را كم كرده و بگذاريد تا 5 دقيقه يا تا زماني كه تقريبا غليظ شود بجوشد. سپس مخلوط را درون يك آبكش بريزد تا هرچه تخم و برگ اضافي درون آن جدا شود.پس از آن 15 دقيقه صبر كنيد تا خنك شود.

3- مخلوط را درون ظرف مناسبي ريخته و به مدت يك ساعت در فريزر قرار داده سپس لايه رويي را با چنگال خراش ذاذه و به فريزر برگردانيد و اين كار را به مدت 4 ساعت و ساعتي يكبار تكرار كنيد تا كل مخلوط كريستالي شود.

4 - گرانيتا را درون ليوان‌ها ريخته و روي آن‌ها را با برگ نعنا تزيين كنيد.

www.bbcgoodfood.com

کد خبر 408163

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha