همشهری آنلاین: طلا در معاملات چهارشنبه یازدهم مردادماه بازار جهانی به دنبال سودگیری سرمایه‌گذاران از رشد اخیر قیمت‌ها و همچنین بهبود ارزش دلار آمریکا از بالاترین رکورد یک ماه و نیم گذشته خود که اوایل هفته رقم زده بود، عقب‌نشینی کرد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۲۶۴.۸۸ دلار رسید.

بهای معاملات این بازار سه‌شنبه ‌تا ۱۲۷۳.۹۷ دلار صعود کرده بود که بالاترین قیمت از ۱۴ ژوئن بود.

در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر ۰.۶ درصد کاهش یافت و در ۱۲۷۱.۷۰ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار سه‌شنبه ۶ دلار یا ۰.۵ درصد افزایش یافته و در ۱۲۷۹.۴۰ دلار بسته شده بود.

به گفته دنیل هاینس، تحلیلگر گروه بانکی ANZ، در حال حاضر روند رشد قیمت طلا اندکی محدود شده و اگرچه قراردادهای خرید در بازار معاملات آتی افزایش یافته، اما از سوی دیگر فروش در صندوق‌های سرمایه‌‌گذاری تحت پشتوانه طلا مشاهده می‌شود. بنابراین برای طلا صعود به بالای محدوده معاملات کنونی در یک یا دو هفته آینده دشوار خواهد بود.

در میان آمار اقتصادی که سه‌شنبه در آمریکا منتشر شد، شاخص فعالیت بخش تولید در ژوییه به دلیل کندی رشد سفارش‌های جدید به پایین‌ترین میزان در سه سال گذشته کاهش یافت و زمینه را برای رشد اقتصادی ملایم‌تر در سه ماهه سوم ایجاد کرد.

به گفته تحلیلگر گروه بانکی ANZ، سرمایه‌‌گذاران احتمالا منتظر شواهد بیشتری از نرخ تورم بالاتر هستند تا نسبت به افزایش نرخ‌های بهره خوش‌بینی بیشتری پیدا کنند. افزایش نرخ‌های بهره مسلما مانعی برای رشد قیمت طلا خواهد بود زیرا به جذابیت سرمایه‌گذاری در این فلز زرد که سوددهی ندارد، لطمه می‌زند.

بر اساس گزارش رویترز، دلار در معاملات روز چهارشنبه از پایین‌ترین رکورد ۱۵ ماه اخیر فاصله گرفت و اندکی رشد کرد. سرمایه‌گذاران منتظر انتشار آمار اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا در ژوییه هستند که مطمئنا بر ارزش دلار تاثیر خواهد گذاشت. اگر این آمار مطلوب باشد ممکن است به بانک مرکزی آمریکا امکان دهد نرخ‌های بهره را برای سومین دور در سال جاری افزایش دهد که از ارزش دلار حمایت خواهد کرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۱۶.۶۰ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، ۹۴۲.۳۰ دلار معامله شد و هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۸۸۹.۲۵ دلار رسید.

کد خبر 378189

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha