همشهری آنلاین: یک کارشناس طب سنتی با اشاره به عواملی که سبب ایجاد اختلال در روند هضم غذا می‌شود، تأکید کرد: اگر غذایتان را با لذت بخورید، هضم غذا هم بهتر و آسان‌تر می‌شود.

به گفته یک کارشناس طب سنتی، عواملی مانند آب خوردن پس از غذا، حرکت سریع و خسته‌کننده، جماع (نزدیکی جنسی)، حمام، گرمای محیط، غم و اندوه، غذای داغ و سرد، تغییر ناگهانی عادت غذایی و عدم لذت از خوردن غذا می‌توانند در هضم غذا اختلال ایجاد کنند.

سید جواد علوی با بیان اینکه غذایی که چند روز بعد از پخت و نگه‌داری در یخچال مورد مصرف قرار می‌گیرد، هضمش سخت‌تر می‌شود، اظهار کرد: هرچه مدت زمان ماندن غذا در یخچال و حتی محیط بیرون بیشتر باشد، درجه لطافت غذا کاسته می‌شود.

وی افزود: آراستن غذا بسیار مهم است اما به کار بردن رب‌ها، سس‌ها و انواع ادویه و سبزی‌جات متضاد هم در یک غذا مناسب نیست و بهتر است، غذاها به‌صورت ساده مورد استفاده قرار گیرند.

این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: بعد از صرف غذا موجی از معده به‌طرف روده بزرگ می‌رود، اگر بلافاصله بعد از صرف غذا برای اجابت مزاج اقدام شود، این موج می‌تواند به عمل دفع کمک مؤثری کند.

علوی یادآور شد: انواع سبزیجات خام، پخته و میوه‌ها نیز برای رفع یبوست مؤثرند، می‌توان از خیسانده آلو و انجیر خشک نیز بعد از صرف غذا به‌عنوان دسر استفاده کرد علاوه بر اینکه مزاج را روان می‌کند، خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.

کد خبر 377761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =