همشهری آنلاین: برای قالب زدن شیرینی حلقه‌های نارگیلی می‌تونید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید.

آشنایی با روش تهیه شیرینی حلقه‌های نارگیلی
  • مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی حلقه‌های نارگیلی:

کره ۱۰۰ گرم

پودر شکر ۵۰ گرم

تخم مرغ يك عدد

وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر نارگیل ۴۰ گرم

آرد ۱۱۰ گرم

نمک مقدار كم

  • مواد لازم رویه (سس کارامل):

شیر عسلی ۲۵۰ گرم

کره ۳۰ گرم

شکر قهوه‌ای ۲ قاشق سوپ‌خوری

پودر نارگیل یک و یک دوم پیمانه

  • طرز تهیه شیرینی حلقه‌های نارگیلی‌:

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و وانیل را بیافزائید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.

حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید.

با برشگر تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقه‌های نارگیلی را به مدت تقریبی ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.

حالا روی شیرینی‌ها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.

  • طرز تهیه مواد رویه:

شیر عسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیمانده‌اش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.

منبع: ماهنامه آشپزباشی

کد خبر 372831

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha