شیرینی دانمارکی یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌ها است که می‌توانید آن را به‌راحتی در منزل تهیه کنید.

Danish pastry - شیرینی دانمارکی

به گزارش همشهری‌آنلاین، شیرینی دانمارکی از جمله معروف‌ترین شیرینی‌های خشک است که در همه شیرینی‌فروشی‌ها و قنادی‌ها انواع مختلف آن پخته می‌شود.

حتما شما هم مثل خیلی‌ها این شیرینی خوشمزه را فقط از قنادی‌ها تهیه می‌کنید و تا به حال خودتان آن را درست نکرده‌اید. درست کردن شیرینی دانمارکی از چیزی که فکر می‌کنید خیلی ساده‌تر است و حتی نیاز به مواد اولیه خاصی هم ندارد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی

شیر گرم ۲/۳ لیوان
روغن ۱/۳ لیوان
آرد ۳ و نیم لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
 تخم مرغ ۲ عدد
کره ۲۰۰ گرم
پودر خمیر مایه ۲ قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
اسانس وانیل مقداری
کرم شیرینی برای داخل شیرینی
زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی
شکر و آب برای شیره شیرینی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

۱- شیر گرم ( شیر داغی که دست را نسوزاند )، پودر خمیرمایه، نمک، یک قاشق چای‌خوری شکر و یک قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا پف کند، پس از ۱۰ دقیقه تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه و مخلوط کنید.

۲- باقیمانده آرد، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید، سپس به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، روغن را نیز در آخر اضافه کنید. سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست بیاید که به دست نچسبد، خمیر را داخل کاسه‌ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. سپس به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

۳- پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید، ۳ بار دیگر این کار را تکرار کنید ( لوله کنید، صاف کنید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید، این کار برای ترد شدن شیرینی است ).

۴- پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و به صورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید. سپس این دایره با به ۸ قسمت مساوی برش بزنید، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و یک قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و شیرینی را بپیچید.

۵- ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید، ۳۰ دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند. سپس یک زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید، سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده‌اید و گرم شده است به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود.

۶- در این فاصله که شیرینی‌ها می‌پزد شیره را آماده کنید، نصف لیوان شکر را با ۱/۳ لیوان آب و یک قاشق چای‌خوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود، شیرینی‌ها را پس از پخت از فر خارج کنید و با قلم‌مو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند سرو کنید.

منبع:irancook 

کد خبر 400577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار