مجموع نظرات: ۰
جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: مطالعات محققان مدرسه پزشکی کِک در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی نشان می‌دهد که مواد غذایی حاوی پتاسیم کلید کاهش فشار خون هستند.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری مدیکال ساینس، بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان به فشار خون بالا مبتلا هستند. سازمان جهانی بهداشت تخمین زده است که 51 درصد از علل مرگ و میر ناشی از سکته مغزی و 45 درصد از مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی به دلیل فشار خون بالاست.

فشار خون نیرویی است که توسط جریان خون به دیواره رگ‌ها وارد می‌شود تا خون در سراسر رگ‌ها و بدن جریان یابد. اگر این نیرو افزایش پیدا کند و در طول زمان ثابت باقی بماند، بدن با مشکلات زیادی روبرو می‌شود.

مطالعات نشان می‌دهد کاهش سدیم مهمترین روش در کاهش فشار خون است و از طرفی مواد غذایی حاوی پتاسیم در کاهش فشار خون نقش مهمی دارند. موز، لوبیا، آووکادو، اسفناج، آلو، ماهی، سویا، آب هویج، کدو حلوایی، شیر، آب پرتقال و سیب زمینی سرشار از پتاسیم هستند.

  • توصیه‌هايي برای کاهش فشار خون

*میزان نمک در وعده های غذایی را کاهش دهید.

*وزن خود را کاهش دهید.

*به طور مرتب ورزش کنید.

*از مواد معدنی مفید مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم بیشتر استفاده کنید.

*سیب زمینی، موز، سبزیجات سبز پر رنگ، بادام، گوجه فرنگی، انواع کلم و قارچ حاوی این مواد معدنی مفید هستند.
از مصرف دخانیات اجتناب کنید.

*در معرض دود سیگار قرار نگیرید.

*از استرس و تنش دوری کنید.

*روزانه حداقل هشت لیوان آب بنوشید.

*فشار خون خود را به صورت روزانه بررسی کنید.

*مصرف کافئین را به حداقل کاهش دهید.

*از غذاهای گیاهی استفاده کنید.

*شکلات تیره و کم شیرین بخورید.

*خواب کافی داشته باشيد.

کد خبر 366264

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha