همشهری آنلاین: یک کارشناس طب سنتی گفت: گوشت کبک و بلدرچین برای رفع ناراحتی‌های روانی مفید است و موجب تفریح قلب می‌شود و نیروی جنسی را افزایش می‌دهد.

 مصرف گوشت بلدرچین و کبک به تقویت قلب و بدن کمک می‌کند

به گزارش خبرگزاری تسنیم, سید جواد علوی درباره خواص گوشت بلدرچین و کبک اظهار داشت: طبیعت گوشت کبک گرم و خشک است و خشکی آن زیادتر از گرمی آن است و بعضی حکما آن را معتدل می‌دانند.

به‌گفته وی گوشت کبک لطیف‌ترین گوشت‌هاست و سریع الهضم است, غذائیت آن زیاد است، خون زیادی تولید می‌کند و کباب آن چاق‌کننده است.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: مصرف زیاد گوشت کبک موجب یبوست می‌شود، همچنین گوشت کبک برای رفع ناراحتی‌های روانی مفید است و موجب تفریح قلب می‌شود و نیروی جنسی را افزایش می‌دهد.

وی اضافه کرد: بهتر است گوشت تازه کبک استفاده نشود بلکه یک یا دو روز پس از شکار مصرف شود.

  • خواص بلدرچین

علوی افزود: طبیعت بلدرچین گرم و خشک است، غذائیت زیادی دارد و چاق کننده بدن است, نرم کننده پوست بدن بوده و مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی در زنان می‌شود.

این کارشناس طب سنتی بیان داشت: پخته بلدرچین بهتر از کباب آن است، همچنین زیاده‌روی در مصرف آن موجب سردرد می‌شود. برای اصلاح آن بهتر است همراه ترشی و روغن و کمی شیرینی پخته شود.

علوی یادآور شد: گفته شده است اگر تخم بلدرچین به اطفال داده شود, موجب فصاحت و تسریع سخن گفتن آنان می‌شود.

کد خبر 349789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار