همشهری آنلاین: تازه‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن آبمیوه حداقل سه بار در هفته، خطر ابتلا به آلزایمر را به شکل چشمگیری کاهش می‌دهد.

محققان آمریکایی و ژاپنی در پی 10 سال تحقیقات خود روی دسته‌ای از داوطلبان دریافتند آن عده‌ای که هر هفته لااقل سه بار آبمیوه می‌نوشند، کمتر در خطر ابتلا و یا گسترش آلزایمر قرار دارند.

به گزارش گاردین، آزمایش‌ها روی این دو هزار داوطلب نشان داد که مصرف آبمیوه تا 76% از گسترش آلزایمر در آنان جلوگیری کرده و آثار مثبتی روی مغز گذاشته‌است.

گفته می‌شود هنوز مشحص نیست دقیقاً آب چه میوه‌هایی روی مغز اثر بیشتری دارد اما آنچه به اثبات رسیده آن است که آب میوه‌ها و حتی سبزیجات برای مغز و حافظه بسیار مفیدند.

آزمایش‌های مختلف برای پیگیری بیشتر این تحقیق و جزئیات آن در دست انجام است.

کد خبر 3389

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار