همشهری آنلاین: مصرف اسیدهای چرب اومگا- 3 که در برخی از انواع ماهی موجود است، می‌تواند احتمال ابتلا به دیابت نوع 1 را کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه این پژوهش نشان می‌دهد که در کودکانی که زمینه ژنتیکی ابتلا به دیابت نوع 1 را دارند، که یک بیماری خودایمنی است که باعث نابودی سلول‌های تولیدکننده انسولین در فرد می‌شود، مصرف اومگا -3 ها خطر دیابت را تا 55 درصد کاهش می‌دهد.

دیابت نوع 1 یا دیابت نوجوانان درمان‌پذیر است، اما علاجی ندارد و گرچه علت دقیق آن نامعلوم است، تصور می‌شود که مجموعه‌ای از عوامل ژنتیکی و  محیطی در ایجاد ان دخالت دارند. این نوع دیابت 10 درصد کل موارد دیابت را تشکیل می‌دهد.

ماهی‌هایی مانند ساردین، تون ، ماهی آزاد غنی از اومگا -3 هستند.

این بررسی که نتایج آن در نشریه انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است، بر روی 1770 کودک در فاصله سال‌های 1994 تا 2006 انجام شده است.

کد خبر 32555

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان