همشهری آنلاین: محققان پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برای اولین بار در کشور میوه "رازبری" را در منطقه دشت ناز شهر ساری کشت و تولید کردند.

میوه "رازبری" برای اولین بار در ایران کشت شد

به گزارش مهر، بتول حسین‌پور، مجری طرح کشت و تولید میوه رازبری گفت: این میوه نوعی تمشک است و با تمشک سیاه كه در ایران یافت می‌شود تفاوت‌هایی از جمله رنگ قرمز گوجه‌ای و مزه ترش دارد.

وی افزود: این نوع توت میوه توخالی و به جای تیغ بر روی ساقه دارای بافت كركی است. این میوه دارای خواص دارویی و غذایی بالا شامل انواع ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مفید به میزان زیاد است و عصاره تولیدی از این گیاه اثرات تایید شده‌ای در درمان بیماری‌هایی مانند آنفلوانزا و دیابت دارد.

این پژوهشگر بیان کرد: میوه رازبری از ارزش غذایی و تجاری بالایی برخوردار است و میوه‌ای بسیار گران و با تقاضای بالا است.

حسین‌پور گفت: تولید این گیاه از طریق كشت بافت در منطقه دشت ناز شهر ساری و با هدف بررسی تولید تجاری با موفقیت انجام شد كه باردهی این گیاه در این منطقه نشان‌‌دهنده فرصت مناسب برای تولید تجاری و انبوه آن و عرضه به بازار در استان مازندران است.

کد خبر 304299

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha