همشهری آنلاین: محققان پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برای اولین بار در کشور میوه "رازبری" را در منطقه دشت ناز شهر ساری کشت و تولید کردند.

میوه "رازبری" برای اولین بار در ایران کشت شد

به گزارش مهر، بتول حسین‌پور، مجری طرح کشت و تولید میوه رازبری گفت: این میوه نوعی تمشک است و با تمشک سیاه كه در ایران یافت می‌شود تفاوت‌هایی از جمله رنگ قرمز گوجه‌ای و مزه ترش دارد.

وی افزود: این نوع توت میوه توخالی و به جای تیغ بر روی ساقه دارای بافت كركی است. این میوه دارای خواص دارویی و غذایی بالا شامل انواع ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مفید به میزان زیاد است و عصاره تولیدی از این گیاه اثرات تایید شده‌ای در درمان بیماری‌هایی مانند آنفلوانزا و دیابت دارد.

این پژوهشگر بیان کرد: میوه رازبری از ارزش غذایی و تجاری بالایی برخوردار است و میوه‌ای بسیار گران و با تقاضای بالا است.

حسین‌پور گفت: تولید این گیاه از طریق كشت بافت در منطقه دشت ناز شهر ساری و با هدف بررسی تولید تجاری با موفقیت انجام شد كه باردهی این گیاه در این منطقه نشان‌‌دهنده فرصت مناسب برای تولید تجاری و انبوه آن و عرضه به بازار در استان مازندران است.

کد خبر 304299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار