شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود.

راز خوشمزه شدن فلافل‌های حاضری چیست

6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل‌های حاضری می‌کند

برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب‌زمینی و بادمجان استفاده می‌شود.

_ بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می‌توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

_ هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می‌شود و اندازه دانه‌ها باید کمی درشت‌تر از اندازه شکر باشد.

_ اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی‌پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

_ چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.

منبع: khorasannews.com

کد خبر 287138

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha