شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می‌رسد. ترشی به را کنار انواع غذا‌ها می‌توان استفاده کرد.

آشنایی با روش تهیه ترشی به

آماده سازی: 10 دقیقه

مناسب فصل: همه فصول

مواد لازم:

به: يك کیلو‌گرم

سرکه ترجیحا سرکه سیب: يك لیتر

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

به‌ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آوريد.

روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است.

سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به‌ها بريزيد.

درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد.

بعد كنار غذا و ترشى‌هاى ديگه نوش جان كنيد.

 ترشی به

نکته تهیه ترشی به:

اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسيار خوش طعم است.

کد خبر 277107

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha