کپنهاگ: صاحب یک رستوران دانمارکی با استفاده از سبزیجاتی که کارگر‌های فروشگاه‌ها بیرون می‌ریزند غذا تهیه می‌کند.

رستوران

ویژگی رستوران یاد‌شده به اینجا ختم نمی‌شود؛ برای نمونه مشتری‌ها می‌دانند که آشپز‌های این رستوران از سبزیجات دورریز اما بهداشتی استفاده می‌کنند و مبلغ صرفه‌جویی شده بابت استفاده از سبزیجات مجانی را به مصارف خیریه می‌رسانند.

بنابراین روزانه مشتری‌های زیادی به رستوران یاد‌شده می‌آیند.

صاحب رستوران یاد‌شده در این‌باره می‌گوید: برخی فروشگاه‌ها روزانه سبزیجات سالم زیادی را بیرون می‌گذارند؛ فقط برای اینکه قسمت کوچکی از آنها خراب است.

کد خبر 234906

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار