چهارشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۴:۱۳
۰ نفر

مدیرکل دفتر حیات وحش و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست، از کاهش ۸۰ درصدی سطح منابع آبی در منطقه دز و کرخه خبر داد و ایجاد سد‌ها را علت اصلی کاهش پوشش جنگلی و تبدیل‌شدن منطقه به جنگل‌های مخروبه ‌عنوان کرد.

 به گزارش همشهری، در سمپوزیوم میازیس که با حضور صاحب‌نظران، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور برگزار شد، اقدامات انجام شده و راهکارهای عملی کنترل و مهار عامل میازیس در گوزن‌های زرد ایرانی با تأکید بر تلفات اخیر گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه بررسی شد.

حسین محمدی، مدیرکل دفترحیات وحش و تنوع زیستی سازمان محیط‌زیست با اشاره به تشکیل کارگروه بررسی عامل میازیس در گوزن‌های زرد ایرانی در سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: با حضور استادان دانشگاهی و ارگان‌های مسئول، پروتکلی برای پیشگیری آفت میاز در منطقه تدوین می‌شود.

محمدی از انتشار فراخوان همکاری متخصصان و کار‌شناسان برای کنترل و مهار عامل میاز خبر داد و گفت: تلاش خواهیم کرد آخرین بازماندگان گوزن زرد ایرانی را حفظ کنیم. این سمپوزیوم با همکاری سازمان حفاظت محیط‌زیست، مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور و انجمن حشره‌شناسی ایران برگزارشد و رئیس انجمن حشره‌شناسی ایران، معاون محیط‌زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان خوزستان و رئیس اداره بررسی‌های بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان از دیگر سخنرانان این سمپوزیوم بودند.

کد خبر 230659

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز