همشهری آنلاین: کارشناسان تغذیه اظهار کردند: تغذیه صحیح و اصولی، خطر ابتلا به انواع سرطان را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

تغذیه صحیح و پیشگیری از سرطان

به گزارش خبرگزاری ایسنا، وجود مواد سمی در میوه‌ها و سبزی‌جات، آنتی بیوتیک در انواع گوشت و فلزات سنگین در گوشت ماهی خطرات جدیدی در تغذیه به شمار می‌آیند.

امروزه مردم علی رغم اینکه اطلاعات کافی در مورد مضرات برخی مواد غذایی دارند، از مصرف آن‌ها اجتناب نمی‌کنند.

مطالعات اپیدمیولوژی نشان می‌دهد مصرف میوه وسبزی‌جات حتی با وجود برخی آلاینده‌ها باز هم مفید است. مقدار قابل توجهی از میکروارگانیسم‌ها و پس‌ماندهای گیاهی شامل سموم دفع آفات گیاهی به خاک منتقل می‌شود و با شست‌و‌شوی صحیح از بین می‌رود.

مصرف ماهی بیش از 2 بار در هفته توصیه نمی‌شود. با وجود فواید بیشمار امگا 3، مصرف دراز مدت گوشت‌های آلوده به فلزات سنگین در درازمدت خطرات قابل توجهی دارد.

به گفته دکتر برنارد سال، متخصص آلاینده‌های مواد غذایی در ژاپن مصرف ماهی‌های آلوده سالانه تعدادی قربانی می‌گیرد.

کد خبر 227957

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار