همشهری آنلاین: مدیر گروه بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف مواد غذایی فله‌ای یکی از عوامل بروز بیماری‌های روده‌ای انگلی در انسان است.

غذاهای فله‌ای

دکتر افشین دلشاد در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه باکتری، ویروس و قارچ‌ها سبب بروز این بیماری در افراد می‌شوند، افزود: این بیماری با علائمی همچون دل پیچه، شکم درد، اسهال و استفراغ مشاهده می‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری‌های روده‌ای انگلی بیشتر در فصل تابستان مشاهده می‌شود، ادامه داد: باکتری‌ها برای رشد نیاز به دمای مطلوب دارند که این دما در فصل تابستان برای آنها مهیا می‌شود.

دلشاد در خصوص نحوه شیوع این بیماری اظهار داشت: با توجه به اینکه عمده عفونت‌های گوارشی از طریق دهان و به وسیله خوردن و آشامیدن منتقل می‌شود در گام اول باید غذا و آب سالم نوشید.

وی تصریح کرد: افراد از خوردن غذاهای مشکوک خودداری کنند، مواد غذایی مورد نیاز را از دست فروش‌ها خریداری نکنند و غذاها را در داخل یخچال نگهداری کنند.

این مقام مسوول تاکید کرد: مواد غذایی که بر روی اجاق طبخ می‌شوند بلافاصله بعد از اینکه با دمای محیط یکسان شدند باید در یخچال نگهداری شوند.

کد خبر 220967

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان