دوشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۶:۲۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: ریحان در طب سنتی کاربردهای متعددی دارد.

آشنایی با خواص ریحان

بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد ریحان دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به سلامت اعصاب و روان بسیار کمک می‌کند.

به گزارش یاهو هلث، در طب سنتی و در گذشته‌ها برای آرامش روح و روان از ریحان و ترکیبات دارای این گیاه بسیار استفاده می‌کردند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، خوردن ریحان برای تمامی‌مزاج‌ها مناسب است و به سلامت نورون‌های مغزی بسیار کمک می‌کند.

دانشمندان با مطالعه و انجام آزمایش‌هایی روی 150 زن و مرد دریافتند کسانی که از سبزیجات به‌ویژه ریحان زیاد استفاده می‌کنند  کمتر دچار تنش‌های عصبی و روانی می‌شوند و در تصمیم گیری‌ها راحت‌تر می‌توانند عمل کنند و بسیار خوش اخلاق نیز هستند.

گفتنی است، در ساخت بسیاری از داروها به‌ویژه داروهای اعصاب و روان از برگ ریحان بسیار استفاده می‌کنند و همچنین این گیاه برای زخم و جراحات مغزی بسیار مفید است و دوره درمان بیماری‌های روحی و کسانی که از افسردگی رنج می‌برند را کوتاه می‌کند.

منبع: salamatnews.com

کد خبر 207903
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز