جمعه ۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۸

توچیگی: رستورانی در یکی از شهر‌های ژاپن خاک منطقه ویژه‌ای را به‌عنوان سس دسر همراه با مخلفات دیگر برای مشتری‌ها سرو می‌کند.

سس

سرآشپز توشیو خاک منطقه کانومای ژاپن را به‌عنوان یکی از بهترین سس‌های تهیه‌شده برای برخی غذا‌ها درنظر گرفته است.

وی در این‌باره می‌گوید: این سس ویژه آنقدر خواستنی است که مشتر‌ی‌ها برای یک بشقاب از دسر تهیه شده با آن 110دلار می‌پردازند.

گفتنی است مسئولان بهداشتی نیز سلامت این خاک سیاه را تأیید کرده‌اند.

گفتنی است این رستوران خاک سیاه را ابتدا در تهیه سالاد و سپس برای سوپ مصرف می‌کرد و در حال حاضر به‌عنوان سس دسر استفاده می‌کند.

کد خبر 198962

برچسب‌ها