همشهری آنلاین: مصرف ناکافی از گروه گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و مغزها روند رشد مغزی و فیزیکی کودکان و نوجوانان را کند می‌سازد.

کندی رشد کودکان با مصرف ناکافی گوشت و حبوبات

به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه، با اشاره به این که گروه گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و مغزها جزء بهترین منابع پروتئین هستند، اظهار داشت: مصرف این گروه مواد غذایی برای رشد، خون‌سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است و بسیاری از کودکان و نوجوانان الگوهای غذایی نادرست دارند و به مقدار کافی از مواد غذایی گروه گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و مغزها استفاده نمی‌کنند.

وی افزود: مصرف گوشت برای ارتقای سلامتی، افزایش سطح ایمنی و رشد و نمو مناسب لازم است و برای اطمینان از عملکرد مناسب ذهن و یادگیری درست، مصرف آن ضرورت دارد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: افرادی که به خوردن ماهی عادت دارند کمتر به بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، ورم مفاصل و آسم مبتلا می‌شوند و همچنین شانس ابتلای آنها به سرطان نیز کمتر است.

کد خبر 196120
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز