هامبورگ: یک پایگاه اینترنتی آلمانی به مشتری‌های خود پیشنهاد می‌دهد که گوشت گاو‌هایی را خریداری کنند که (علی‌رغم زجرکشیدن حیوانات) مدت زمان کشتار حیوان بیشتر و در نتیجه طعم گوشت آن خوشمزه‌تر شود.

به گفته آنها، گاو‌هایی را که آنها کشتار می‌کنند به‌صورت ناگهانی ذبح نشده وبنابراین در زمان کشتار، بدن حیوان آدرنالین بیشتری ترشح می‌کند و گوشت آن خوشمزه‌تر است. مشتری‌های این قصابی اینترنتی می‌توانند علاوه بر نژاد گاو، نوع کشتار آن‌را نیز انتخاب کنند. گفتنی است پنج‌کیلو از گوشت برخی از گاو‌های این سایت به قیمت بیش از 100دلار فروخته می‌شود.

کد خبر 193844

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار